Tanyalah hati dulu sebelum menulis. Ingatlah, apa yang kita tulis itu bakal menjadi saksi di akhirat kelak, kerana di sana kita akan dinilai di hadapan Allah mengenai apa yang kita tulis itu.

Iklan

Iklan

Sunday, January 23, 2011

Menu : Cupcake coklat kukus

Dua (2) minggu lepas cik bungaOren hantar satu email berantai kepada sahabat-sahabat sepengajian cik bungaOren. Email dihantar kerana hendak menjemput mereka datang mentongkang pecahkan rumah cik bungaOren yang cantik berseri itu pada hari ini, 23 Januari 2011.

Cik bungaOren sangat gembira kerana semua sahabat cik bungaOren yang dijemput datang, dan mereka tak reti nak menyelerakkan rumah cik bungaOren. Ini kerana rumah cik bungaOren tak banyak barang untuk mereka selerakkan. (-_-)y

Walaubagaimana pun itu bukan sebab utama entry ini ditulis. Tajuk entry ini adalah Cupcake coklat kukus. Maka harus dipaparkan gambar Cupcake coklat kukus, betul? Lihat betul2 dan nikmati gambar cupcake dibawah.


Cupcake yang sangat sedap. Yummiez.
Itu je nak bagi tau.

Nota:
1. Terima kasih kepada sahabat-sahabat yang sudi datang.
2. Cupcake kukus ini adalah hasil air tangan cik Rafidah Rahmad.
3. Jika ada yang berminat nak order boleh email kepada sahabat9@gmail.com
4. Sekali lagi cik bungaOren nak bagi tau, cupcake coklat kukus ini sangat sedap.
5. Sekali rasa pasni nak lagi.

5 comments:

  1. nak tau betul2 sdap kena bagi cheqna rasa..hehehe..

    eh, eh..takkan tak jemput kawan2 lain? :-)

    ReplyDelete
  2. dengar cerita kek nih sgt sedap.. nak resepi.. sbb kukus je kan.. tak perlu oven kan.. nak.. nak..

    ReplyDelete
  3. papabear
    Ada, sirap oren lagi.

    ardina
    Len kali ek.. tunggu Q na.. (-_-)y kalu ada rezeki insyaAllah..

    cheqna
    one day.. kena bagi cheqna rasa la.. kasik promote seantero malaya..

    hehehe.. tunggu Q na.. (-_-)y kalu ada rezeki insyaAllah..

    hyt
    ni kek jualan.. mana leh pecah rahsia.. (-_-)y

    nanti la try tanya empunya resepi kot2 dia nak reveal resepi kat sumer orang.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...