Tanyalah hati dulu sebelum menulis. Ingatlah, apa yang kita tulis itu bakal menjadi saksi di akhirat kelak, kerana di sana kita akan dinilai di hadapan Allah mengenai apa yang kita tulis itu.

Iklan

Iklan

Tuesday, January 25, 2011

Lapar nasi

Semalam terlupa nak letak entry. Hari ini cik bungaOren tiada idea apa nak letak dalam entry hari ini. Maka cik bungaOren godek-godek folder gambar dalam notebook cik bungaOren. Terjumpa beberapa gambar yang sesuai dengan situasi perut cik bungaOren sekarang ini. Situasi cik bungaOren sekarang ialah LAPAR.

Korang layan ler gambar dibawah sementara cik bungaOren cari idea lain untuk dikongsi bersama anda semua.







Nota:
1. Makan apabila lapar
2. Berhenti makan sebelum kenyang
3. Ada orang tanya macam mana kita nak tau kita dah kenyang?
4. Korang agak siapakah yang tanya soalan tu?
5. Orang tu duduk sebelah cik bungaaOren hari ini.
6. Dia dah merungut kat cik bungaOren pagi2 lagi
7. Bos dia marah dia semalam
8. Ala.. baru semalam bos tu marah dia.
9. Sebab selalu bos tu marah orang lain.
10. Saya bagi tips kat dia kalu kena marah lagi dengan dia tu.
11. Anda rasa siapa yang selalu kena marah dengan bos dia tu?
12. Saya tujukan entry hari ini kepada orang disebelah saya hari ini.
13. Sekian terima kasih.

13 comments:

  1. hahaha.. menggembirakan.. siapa la tu yeh? :P

    ReplyDelete
  2. buah keranji dalam perahu.
    suruh makan saya tak mahu..
    siapakah lah orang itu?

    hahahaha..

    ReplyDelete
  3. kalau dah kenyang tapi makanan dalam pinggan banyak lagi, tak boleh berhenti jugak kan, membazir amalan syaiton! :)

    ReplyDelete
  4. Makan kalau time lapar mmg semua nak makan raanya ;)

    ReplyDelete
  5. tingin nak makan meatball tuh. dah lama tak makan..

    ReplyDelete
  6. kucingorengemok
    hahaha.. itu kalu, masa nak amik makanan agak2 la sama. Kalu perut 1 kg jangan amik lauk 5kg.. hahaha..

    iina
    betul2.. semua nampak sedap kan..

    ReplyDelete
  7. papabear
    hahahah.. cer teka.. cer teka..

    ied9
    ieda9 macam hint nak ajak g IKEA je..

    ReplyDelete
  8. hahahaha.. "pandainyerrrr" cik bungaoren nih.. but not in these coming weeks... tunggu bila free ek.. ;)

    ReplyDelete
  9. ayo.... meatball tu buat saya gundah gulana laaaaaa

    ReplyDelete
  10. dah lama tak makan meatball ikea...rasanya dah 6 tahun...terliur2 dibuatnyer....

    ReplyDelete
  11. congrats!

    berjaya buat sy lapar dehh...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...