Tanyalah hati dulu sebelum menulis. Ingatlah, apa yang kita tulis itu bakal menjadi saksi di akhirat kelak, kerana di sana kita akan dinilai di hadapan Allah mengenai apa yang kita tulis itu.

Iklan

Iklan

Wednesday, December 29, 2010

AFF Suzuki Cup 2010 : Malaysia Juara

Alhamdullillah.. tahun 2010, Malaysia mencatat sejarah dalam sukan bola sepak negara kerana  menang buat kali pertama untuk AFF Suzuki Cup. Tahniah buat Harimau Malaya.

Walaupun kalah ditempat lawan, tetapi berbekalkan 3 gol daripada tanahair dan satu gol di tempat lawan Harimau Malaya berjaya menjulang Piala AFF Suzuki Cup. Harap tiada isu lagi selepas ini.

Keseluruhan gol adalah Malaysia 4 - Indonesia 2


Nota:
1. Tak pasti gambar diatas adalah harimau spesies, Harimau Malaya atau spesies lain.
2. Takut tersalah declare, nanti orang Perhilitan bising lak. :)
3. Sebabnya ada team member tersalah letak gambar spesies harimau untuk header website, kemudian kena redo balik design header due to wrong spesies..

12 comments:

  1. tahniah harimau malaya..yeay2..sok cuti..

    ReplyDelete
  2. ya~syabas malaysia~kerana korang menang,esok cuti tu~ i like..

    ReplyDelete
  3. no no ni bukan harimau malaya... ni harimau zoo yg kureng power...

    ReplyDelete
  4. :) hehe... cek la dengan Dr. err.. apa nama dia?

    ReplyDelete
  5. nagakeciks
    Yes!!! Malaysia Boleh.. !

    iera
    yeay.. cuti akak continue sampai senin ooo.. best2..

    aqilah
    jangan jeles.. akak cutik sampai hari isnin ooo..

    ReplyDelete
  6. nagakeciks
    Yes!!! Malaysia Boleh.. !

    iera
    yeay.. cuti akak continue sampai senin ooo.. best2..

    aqilah
    jangan jeles.. akak cutik sampai hari isnin ooo..

    ReplyDelete
  7. papabear
    hahaha.. Harimau Malaya ler ni.. nampak je kurus.. tapi garang wooo..

    JD
    Terharu kan Malaysia bleh bawak balik piala ni..

    a.d.a.m
    Alhamdullillah... harap player dan coach teruskan usaha..

    ashiena
    DRzainal la eyan.. ala enAbu pun kita bleh tanya.. sbb yang tegur tu pun orang MIS.. enAllan

    ReplyDelete
  8. hahaha...saya ingat..saya ingat...bukan allan la..dulu kena tegur ngan ketua pengarah perhilitan..boss pn Miskiah tu..

    anyway k.emy..selamat bercuti! and Happy New Year!

    New Entry: Cik Peah's fashion runaway for 2011 ??

    ReplyDelete
  9. peah
    miskiah? bukan mislia ke? hehehe..

    selamat tahun baru juga fiza.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...