Tanyalah hati dulu sebelum menulis. Ingatlah, apa yang kita tulis itu bakal menjadi saksi di akhirat kelak, kerana di sana kita akan dinilai di hadapan Allah mengenai apa yang kita tulis itu.

Iklan

Iklan

Tuesday, December 14, 2010

Song of the sea, Sentosa Island

Song of the sea is a Musical Fountain that might brings you a mesmerizing show with a live cast, dramatic effects and pyrotechnics. (hehehe.. ayat buku..)








15 comments:

  1. "Hi sayang..." eh, ye ke? ke lain aa.. sudah lupa.. hahahaha

    ReplyDelete
  2. ied9
    itu merujuk kepada mat saleh yang nak mengorat kita tu ke?

    rasanya dia kata 'hai cayang, mau pegi mana' dengan penuh kepelatan.. hahaha..

    ReplyDelete
  3. cheqna
    TQ.. Alhamdullillah.. :)
    Actually banyak lagi shot nak letak.. takut korang2 menyampah lak.. hehehehe.. actually penat jugak nak maintain compostion utk amik gambar2 ni.. pasai takder tripod..kena guna tripod cap tangan sendiri.. :)

    ReplyDelete
  4. ieqa da penah pegi . rendu plak ase .. besh kan tempat neh . =)

    ReplyDelete
  5. adusss.... jeles nengok gambar yu. nak tukar D80 gak la.. tak boleh jadik ni.. hehehe

    ReplyDelete
  6. wahhh cantiknya.. saya tak pernah pg pun.. teringin gk nak pg =_=

    ReplyDelete
  7. bungakuning
    terima kasih. (-_-)y

    ieqa zulaica
    singapore best.. banyak lagi tempat yang kitaorang tak sempat pegi actually..

    nm02
    tukau jgan tak tukau.. tukau kpd D90 skrang ni klu nak tukau..

    ReplyDelete
  8. anonymous
    terima kasih. (-_-)y

    nazrie
    terima kasih.. hang dah pandai dah skrang ni.. tak perlu diajar..
    (-_-)y

    budakjahat
    apa2 pun singapura sangat bersih..

    ReplyDelete
  9. peah
    2nd last tu.. moment ribut taufan dalam citer tu la.. memang real rasa..

    amirah zawani
    kalu ada rezeki lebey.. elok juga lawat2 tempat orang ni.. tambah pengalaman.. (-_-)y

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...