Tanyalah hati dulu sebelum menulis. Ingatlah, apa yang kita tulis itu bakal menjadi saksi di akhirat kelak, kerana di sana kita akan dinilai di hadapan Allah mengenai apa yang kita tulis itu.

Iklan

Iklan

Wednesday, December 22, 2010

Sibuk design blog orang

Waktu kerja buat kerja kerja. Waktu dirumah buat kerja rumah. Kalau banyak kerja rumah maka kena buat kerja lain diwaktu bukan buat kerja rumah. Waktu bukan buat kerja rumah adalah waktu tidur. Waktu tidur adalah waktu malam.

Waktu malam time orang sibuk tidur cik bungaOren ni sibuk buat kerja design blog orang. Orang itu nama iera syahira story,. Korang pegi le ke blog dia dan tengok hasil kerja cik bungaOren itu.

Apa2 pun enjoi gambar dibawah ni.


Perasan sesuatu?
.
.
.

Good if you notice
.
.
.
.
.
.
.




Nota
1. Do you notice that Today saya tak letak gambar yang saya shoot?
2. Sesekali kita perlu menghargai hasil kerja orang lain
3. Sinki IKEA tu macam nak beli je..
4. Berbelanja mengikut kemampuan dan keperluan
5. Motif letak gambar sinki adalah kerana saya berangan nak beli sinki itu untuk rumah saya.
6. Anda faham maksud saya?

4 comments:

  1. Salam,

    Sebut ikea.. I dah lama tak pergi ikea.. bolehlah nak jalan2 masa boxing day nanti ;)

    ReplyDelete
  2. iina
    best g ikea.. banyak idea baru leh dapat..

    nazrie
    sabar la wei.. kena kumpul duit dulu.. hang mau sponsor ka?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...