Tanyalah hati dulu sebelum menulis. Ingatlah, apa yang kita tulis itu bakal menjadi saksi di akhirat kelak, kerana di sana kita akan dinilai di hadapan Allah mengenai apa yang kita tulis itu.

Iklan

Iklan

Saturday, December 04, 2010

Fullhouse, Gizi Mall, Kota Damansara

First of all, tajuk pinjam daripada entry Cik Peah






Saya pilih Cabonara Spaghetti sebagai makanan pilihan saya daripada restoran ini.

Friendly reminder:
1. Disenaraikan sebagai restoran yang menyediakan makanan halal daripada link ini http://food.malaysiamostwanted.com/venues/fullhouse-ara-damansara-pj

2. Namun masih belum ada dalam senarai halal daripada link ini :)
http://www.halal.gov.my/v2/index.php?ty=directory&type=A&hits=NEW

Renung2kan..
stk.

16 comments:

  1. isk isk isk... nampak sedap nih... nasib baik ada lontong... makan dulu ahh...

    ReplyDelete
  2. papabear
    hehehe.. makan la lontong tu dulu.. banyak khasiat.

    ReplyDelete
  3. mimie
    klu was2 rasanya dah jatuh hukum tak boleh makan.. :)

    ReplyDelete
  4. peah
    Italiannies and Pannazz no problem.. kita bikin orang kelaparan lagi dalam blog.. :)

    ReplyDelete
  5. sedapppppppppppnyeeeeeeeeee. (terliur)

    ReplyDelete
  6. adam
    hahaha.. tengok gambar jer dah terliur..?

    ReplyDelete
  7. dah lama teringin nak makan kat full house.. tp x kesampaian lagi =_=

    ReplyDelete
  8. Nanti bulan 1 boleh buat lawatan lagi tak? sian kat aku...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...