Tanyalah hati dulu sebelum menulis. Ingatlah, apa yang kita tulis itu bakal menjadi saksi di akhirat kelak, kerana di sana kita akan dinilai di hadapan Allah mengenai apa yang kita tulis itu.

Iklan

Iklan

Wednesday, March 16, 2011

Menu : Pulut Hitam With Ice Cream

Selak-selak gambar dalam laptop terjumpa satu gambar ni. Kisahnya, gambar ini diambil pada hari tu samaada  minggu lepas ke bulan lepas ke tahun lepas. Kami (budak2 pejabat) pergi makan kat Restoran Ibunda.

Pulut hitam with Ice Cream memang combinasi yang hebat. Lemak dan lemak. Kalori dan kalori. Mujur dihidangkan dalam kuantiti yang sedikit. Walaupun hakikatnya masih tidak puas makan. Cik bungaOren memang penggemar bubur pulut hitam.

Susun atur pulut hitam ini menarik perhatian cik bungaOren. Boleh dijadikan idea untuk ambil gambar food photography. Cik bungaOren memang suka tengok kaji stail2 food photography ni. Dalam removal hardisk cik bungaOren memang ada belambak banyak koleksi gambar food photography orang-orang lain-lain yang cik bungaOren jumpa dalam internet nih.



Nota:
1. Impian dalam hati nak jadi fulltime photograper
2. Impian dunia nyata nak jadi photograper
3. Hakikatnya, masih seorang juruterengkas berkomputer
4. Sampai bila harus kerja dengan orang kan
5. Boleh ke bekerja dengan orang-orang?
6. Penat berfikir or penat berpeluh?
7. Mana lebih penat?

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...