Tanyalah hati dulu sebelum menulis. Ingatlah, apa yang kita tulis itu bakal menjadi saksi di akhirat kelak, kerana di sana kita akan dinilai di hadapan Allah mengenai apa yang kita tulis itu.

Iklan

Iklan

Friday, March 25, 2011

Hot Air Balloon 2011 : Doraemon

Belon panas yang paling cute dan paling comel adalah Belon Panas Doremon. Ramai rasanya orang tunggu belon doremon nih. Doremon adalah salah satu watak kartun daripada jepun. Doremon mempunyai satu poket @ sepoket yang menyimpan pelbagai alat-alatan canggih yang kerap kali disalah guna oleh tuannya si Nobita dan juga oleh kawan2 Nobita seperti Giant.


Agak2 apala yang ada kat dalam poket doremon tu? Korang tengok ler apa yang berjaya si bungaOren siasat hari tu.

(-_-)y







Nota:
1. Salam takziah kepada Jepun
2. Semoga negara jepun yang terkena bencana alam cepat pulih mental dan fizikal.
3. Amin

3 comments:

  1. besarnye doraemon....apa ade dlm poket yg cik bungaoren dpt siasat?

    ReplyDelete
  2. nazrie
    dah siasat.. kosong jer poket dia..
    (-_-)y

    cuti sekolah bulan 3 tahun depan hang mai sini.. shot hot air balloon tau!

    ReplyDelete
  3. saya suka Darth Vader!!



    awak pun dapat masuk dalam belon??!!
    besttbestt!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...