Tanyalah hati dulu sebelum menulis. Ingatlah, apa yang kita tulis itu bakal menjadi saksi di akhirat kelak, kerana di sana kita akan dinilai di hadapan Allah mengenai apa yang kita tulis itu.

Iklan

Iklan

Tuesday, November 23, 2010

Sayap



Semasa tengah godek2 gambar2 lama dalam hdisk, tiba2 terjumpa gambar ini.

Dan tiba2 teringin nak terbang merangkap naik kapal terbang.

Nota:
1. Fidah tiba2 buat email berantai, ajak we olz terbang.
2. Lin macam dah nak join
3. Ita diam tanda setuju ke?
4. Emy setuju as long dalam budget dia.
5. Kita nak p mana wei?
6. Dah banyak kali buat email berantai..  tapi still takde desicion lagi.
7. Still simpan duit utk ke tempat yang lagi satu tu..

4 comments:

  1. wah cuti-cuti lagi la neh..bukan next year ada mission jalan2 arab kah?

    My New Entry: Nanny 911

    ReplyDelete
  2. peah
    jalan2 arab tu.. dah senarai hitam utk wajib pegi. insyaAllah.. doa2kan akak yer.

    ReplyDelete
  3. email berantai masih berantai2... tak putus-putus lagi sebab belum ada kata putus.. tapi masih berantai dan tergantung2 di awang-awangan.. hehehe.. aku nak terbaaaaaang!!! huhuhu

    ReplyDelete
  4. ied9
    hahaha.. simbolik sungguh kata2 moderator email berantai ini.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...