Tanyalah hati dulu sebelum menulis. Ingatlah, apa yang kita tulis itu bakal menjadi saksi di akhirat kelak, kerana di sana kita akan dinilai di hadapan Allah mengenai apa yang kita tulis itu.

Iklan

Iklan

Thursday, April 21, 2011

Dia tak kenal saya noktah

BungaOren kenal dia. Tapi dia tak kenal si bungaOren.
Si bungaOren bersila depan dia. Maka menyanyilah dia di depan bungaOren.

BungaOren kata suara dia sedap. Tapi dia nyanyi 6 lagu je. Dia kata kalu nak dengar lagu lain kena bayar lebih. BungaOren kata, takper la, bungaOren dengar lagu orang lain la kalau macam tu.

Si bungaOren tahu ada kawan-kawan bungaOren yang fanatik dengan dia ni. Oleh kerana dia tak kenal siapa si bungaOren, maka bungaOren tak gemar nak fanatik dengan dia.

Tapi rasanya communication dia dengan penonton agak kurang sesuai. Harap dia dapat perbaiki mutu communication dia dengan bungaOren penonton.

Dia nyanyi lagu Hanyut. Hanyut tu lagu nyanyian Faizal Tahir kan?

Faizal Tahir ke yang nyanyi depan bungaOren hari tu? (heppp! takkan la bungaOren tak kenal Faizal Tahir kan!)









Nota:
1. Faizal Tahir tak kenal bungaOren
2. Faizal Tahir nyanyi sedap
3. Sapa suka Faizal Tahir? Angkat tangan!

9 comments:

  1. Selalulah dgr pasal dia tuh.. mmg dgr komunikasi dia kurg mesra alam sikit.. betul ke?

    ReplyDelete
  2. iina
    hehehe... dia punya communication skill tu.. boleh @ perlu diperbaiki.. (-_-)y

    ReplyDelete
  3. dia cuba nk buat lawak.. tp tak jadi.. tapi bila dgr semula rakaman malam tu.. dia mcm cuba beinteraksi dgn budak2 di depan dia.. jadi bg saya kalau main audience dia budak2 mmg menjadi laa.. cuma silapnya yg belakang budak2, ahli korporat.. huhuh.. formal dinner lagi huhu..

    but all in all saya ttp suka dia n lagu dia.. namun saya agak malu pada mlm itu kerana saya sgt minat dia.. huhuh

    ReplyDelete
  4. Owhh Emy.. Ko buat aku pengsan.. Sedar balik.. Pengsan balik... Dan akhirnya sedar balik... Tidakkkkkk.... Jelesnye dgn gambar2 nih semua.. I LOVE FT.... Hehehe

    ReplyDelete
  5. ada yg suka ada yg tak suka... manusia mana ada yg sama rasa..

    ReplyDelete
  6. suker lagu2 dia dan kadang kala suker ngan dia sebab kadang kala dia mcm lagak lebih.

    dia juga tak kenal saya.. hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...