Tanyalah hati dulu sebelum menulis. Ingatlah, apa yang kita tulis itu bakal menjadi saksi di akhirat kelak, kerana di sana kita akan dinilai di hadapan Allah mengenai apa yang kita tulis itu.

Iklan

Iklan

Thursday, October 30, 2008

Kala malam bulan mengambang

PekanTua - Telah berlaku satu kejadian anih, seorang lelaki pejabat didapati tersalah masuk ke toilet perempuan pejabat. Akibat daripada kesalahan lelaki pejabat tersebut, 2 orang perempuan pejabat telah bertukar menjadi zombie yang comel.. Maka bertempiaranlah lelaki pejabat lari menyelamatkan diri.. Kejadian anih tersebut telah berjaya dirakam oleh wartawan terunggul bagi makalah 'Cabin'.
Untuk rekod, lelaki pejabat tersebut seringkali terlibat dalam kejadian mengerikan di beberapa kawasan. Beliau sering menjelmakan diri menjadi 'Momok German' tanpa badan disekitar kawasan. Beliau juga sedang diburu oleh beberapa orang pengaturcara komputer makalah 'Cabin'. - Laporan Bernama emy

8 comments:

  1. haha...antu german tu..datang mesia..pakai passport ke..terbang je..

    ReplyDelete
  2. kelihatan wartawan sgt seronok melihat antu german tanpa rase takut n terhibur tatkala salah masuk toilet.. :))

    ReplyDelete
  3. peps,
    antu german tu.. datang mesia secara tidak sah sebab dia ada passport tapi takder visa.. last week dia ada buat show kecil2an kat IKEA.. semasa komen ini ditulis.. beliau sedang menganggur..

    le3n
    wartawan tu.. tak jadi nak rasa takut sebab dia tahu.. dia takkan diganggu.. antu (german) hanya akan mengganggu antu (zombie comel) begitulah sebaliknya.. wartawan adalah manusia biasa yang comel.. huhuhu..

    ReplyDelete
  4. zombie-zombie tuh cam cube melarikan diri dari photographer...

    hehehe...mafia katekan...zombie ke mumia ke...jumpe ngan mafia , along ... senak gak perut depa

    ReplyDelete
  5. saya pernah menjadi saksi momok german ini..
    menggerunkan..

    ketika kejadian, momok german bernasib baik tidak disepak oleh mangsa..

    Diharap semua misteri akan terurai dan keadaan menjadi normal...

    ReplyDelete
  6. naga..
    Hang nak puji mafia ke? hang nak kutuk mafia nih? burps.. kalu berani.. karang jumpa belakang blok.. bawak geng2 hang sama..

    asienah..
    mangsa momok german yang anda jumpa.. berada dalam ketakutan selama 3 dekat.. sungguh kasihan

    ReplyDelete
  7. ralat..
    3 dekad.. ok.. 3 dekad.. ralat.. 3 dekad.. bukan 3 dekat...

    ReplyDelete
  8. hahahaha...kak emy ada masalah mengeja la..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...