Tanyalah hati dulu sebelum menulis. Ingatlah, apa yang kita tulis itu bakal menjadi saksi di akhirat kelak, kerana di sana kita akan dinilai di hadapan Allah mengenai apa yang kita tulis itu.

Iklan

Iklan

Friday, December 09, 2011

TABBOULEH lulus semalam


Semalam kami-kami saya ambil periksa, tak habis belajar sendiri mungkin, maka tak boleh lulus. Kalau nak repeat periksa kena bayar rm600. Kalau nak repeat kena mula belajar semula betul-betul dari hari ini. Kalau nak repeat semula kena tahu bentuk soalan.

Kami saya salah study konsep soalan. Kalau  hanya nak ambil periksa PMR kenapa study subjek SPM kan? Dush!

Nota:
1. Tabbouleh adalah sejenis makanan rupanya.
2. Jumpa masa belek buku resepi kat kedai buku.
3. Celebrate ketidaklulusan periksa dengan masuk kedai buku ?
4. Percaya tak?
5. Jangan tak percaya!
6. 2 Jam kami lepak dalam kedai buku dan saya berjaya beli 1 buku.
7. Sekian! (-_-)y

2 comments:

  1. Emy,

    Good luck! semoga dikuatkan semangat untuk belajar dan lulus, InsyaAllah.

    Tabbouleh tu Arab dish kan? saya suka fattoush salad or senang cakap Arab food sebenarnya..hehe..

    :-)))

    ReplyDelete
  2. kisahnya.....

    x per ler... boleh repeat lagi dan lulus untuk next time... insyaAllah :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...