Tanyalah hati dulu sebelum menulis. Ingatlah, apa yang kita tulis itu bakal menjadi saksi di akhirat kelak, kerana di sana kita akan dinilai di hadapan Allah mengenai apa yang kita tulis itu.

Iklan

Iklan

Friday, July 15, 2011

Warna Ungu

Wah.. Sudah hari jumaat, asyik tak sempat nak update blog. Dalam kepala ada macam-macam idea nak letak. Niat dihati nak buat entry untuk setiap spesies bunga rose yang ditangkap gambarnya minggu lepas dan mungkin minggu ini juga.

Nampaknya banyak kekangan untuk melaksanakan niat ini. BungaOren sedang cuba cari info-info berkaitan bunga rose ini. Sungguh banyak maklumat untuk difilter dan dianalisis. Tak semudah seperti yang disangkakan. Terdapat banyak spesies bunga rose rupanya. Bukan setakat banyak.. tapi sangat banyak.

Ok lah membebel banyak2 pun masalah juga. Sebab takut tersalah bebel. atau mungkin takut terlebih bebel. Dilampirkan dibawah sekeping gambar bunga yang masih tidak saya ketahui namanya hari ni untuk tatapan kawan-kawan pembaca entri ini

Lokasi : Putrajaya : Floria  2011 : Rose are forever : Mawar selamanya

Nota:

 1. Selamat hari jumaat
2. Selamat bercuti
3. Selamat tidak bekerja
4. Selamat berkursus
5. Selamat semuanya.

7 comments:

  1. syantek weh bunga ni... pepel lak tu. hari ni ai pakai pepel tahu...

    ReplyDelete
  2. syai sukee kaler ungu dr dulu sampai sekarang. kaler ungu memberi kesegaran & ketenangan. :)

    ReplyDelete
  3. nm02
    hari ni pakai perpel lagi ke?

    JD
    ada2.. hang wait2 aaa..

    syai
    yer ke? patut rasa tenang tengok bunga kecil ini..

    ReplyDelete
  4. ashiena
    capture with love..

    peah
    selamat2...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...