Tanyalah hati dulu sebelum menulis. Ingatlah, apa yang kita tulis itu bakal menjadi saksi di akhirat kelak, kerana di sana kita akan dinilai di hadapan Allah mengenai apa yang kita tulis itu.

Iklan

Iklan

Sunday, February 01, 2009

13 going on 30

Happibirthday to me..

Still in Temasek. Hari ni, jalan2 sekitar Pulau Sentosa. What we do in Sentosa Island

1. Pantai Siloso (pantai buatan)
2. Underwater world.
3. Sentosa Luge & Skyride (Luge sangat best tapi Skyride sangat gayat)
4. Dolphin Lagoon - Pink Dolphin
5. Merlion station
6. Pesta bunga (lupa fullname dia)
7. Song of the Sea







Malam balik makan di Far East Plaza. Then jalan2 sekitar OrchardRoad. banyak jugak kedai kamera disini. Tapi tak sempat nak jenguk kedai2 tersebut, pasal time kami round mostly kedai dah tutup.

Note : TQ ita, pagi2 dah bagi pinjam notebok utk aku harvest pokok2 padi aku.

4 comments:

  1. ...kak emy tak semayang maghrib!!!..bukti - tgk song of the sea..hahaha..

    ReplyDelete
  2. dalina
    makasih..

    ashiena
    itu muka garang ler.. ishkk.. tak dengar dia mengaum lagi tuh..

    peah
    erkk.. hamba musafir diangin lalu la.. hehehe.. tumpang lalu....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...