Tanyalah hati dulu sebelum menulis. Ingatlah, apa yang kita tulis itu bakal menjadi saksi di akhirat kelak, kerana di sana kita akan dinilai di hadapan Allah mengenai apa yang kita tulis itu.

Iklan

Iklan

Sunday, December 28, 2008

Perjalanan tanpa henti


From 28 Dec 2008 to 30th Dec 2008, me with my cabin crew (saki-baki crew) akan mengalami perjalanan tanpa henti dengan menaiki van sewaan. Bermula daripada KL - Perak - Perlis - Siam - Kedah - Penang - Perak - KL. The trip is penat dan penat.

Anyway.. TQ for the Drivers and the Bankers.

Motif utama trip adalah utk g Wedding budak najmi. Tapi masa banyak dihabiskan dengan pergi ke tempat2 lain yang lebih mengujakan. Wuhuu..

1. Makan seafood kat Kuala Perlis
2. Tido kat hotel Sooguan (ame suh tulis. kenangan dia ngan sca ngan apis ngan mdiah)
3. Shoping kat Wang Kerian
4. Tengok view daripada bukit tinjau perlis
5. Tengok helikopter tak dapat terbang (bateri kong)
6. Naik ferry g pulau pinang (dah lama aku tak naik ferry)
7. Lepak2 kat penang.

Itu je kot.. hehehe..

6 comments:

  1. :) sca biasa dgn aksi2nya.. update later.. yeah!

    ReplyDelete
  2. sca memang gitu kot.. aksi2 dia memang tak dapat dicontrol.. more pic dalam blog esenah harapnyer..

    ini pun ehsan dari kamera si senah.. hehehe.. tapi aku yang setkan timer dan setting kamera dia.. so aku percaya aku ada right utk publish gamba ni kat blog aku .. hehehe

    tapi kalu nak tengok betul2 gamba yg aku amik.. g kat fotopages aku la.. cam biasa..

    ReplyDelete
  3. tapi...sape yg tukang amek gambar?

    ReplyDelete
  4. hahaha.. cam tak biasa.. kalu dah sumer ada dalam gamba.. yang tukang amik tu.. musti tripod + timer punyer keje.. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...