Tanyalah hati dulu sebelum menulis. Ingatlah, apa yang kita tulis itu bakal menjadi saksi di akhirat kelak, kerana di sana kita akan dinilai di hadapan Allah mengenai apa yang kita tulis itu.

Iklan

Iklan

Wednesday, December 31, 2008

Selamat Tinggal 2008

Banyak azam dan harapan yang masih belum tertunai..

Namun, masih ada beberapa perkara yang boleh dikira kejayaan bagi aku..
1. Berjaya menjadi jutawan (rupiah je la.. hihihi)
2. Berjaya ubah 'charactorr' beberapa orang warga kabin (u guys know who u are)
4. CMMI level 3 (hahaha - my roles and responsible are - penat aku hafal orang tu tak tanya!)
5. Signoff 2 module
6. Berjaya mengharungi beberapa fear factor masa trip Redah dan Terjah Redang.
7. Others (Let it be my secret la)

3 comments:

  1. hahaha..my roles and responsibility eh...

    ReplyDelete
  2. secret? kalau secret tak yah tulis laa.. ;) (gangster tak?)

    ReplyDelete
  3. yan...yg ni akak rasa gengster jugak la....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...