Tanyalah hati dulu sebelum menulis. Ingatlah, apa yang kita tulis itu bakal menjadi saksi di akhirat kelak, kerana di sana kita akan dinilai di hadapan Allah mengenai apa yang kita tulis itu.

Iklan

Iklan

Wednesday, September 24, 2008

Senaman perawat duka

Ia hanya mengambil masa dalam 7 minit…Senaman ringan ini dapat menenangkan jiwa kepada si pemerajuk…mari kita ramai2 lakukannya bersama..


ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up.. tarikkkk…hembusss….


tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..


wa..wa..wa.. aaa(buat sampai bercahaya)


gerak kekanan kemudian ke kiri..


gerak ke kiri kemudian ke kanan


ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..


tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk.. (mmg berkesan)



dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje.. yeay~


kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masaalah…


buat secara aggresive pula… jangan peduli apa orang lain kata.. (gaya freestyle)


hilangkan semua stress..


pusingkan kepala…


tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…


akhir sekali.. buat joget kucing…


Dengan ini saya pasti,anda pasti akan tersenyum…Walaupun cikit,tp sure ade senyum jugak kan…Just make ur day happy…Think positifly n smile always… )Sekian.

Nota : ini adalah forwarded email.

6 comments:

  1. ...no 3 tu...teringat si Ilah buat...kite follow beramai2...gua suke yg no 2..

    ReplyDelete
  2. ooo...gaya petik buah ke?

    kak emy delete satu cara senamam , dier xnak share...alah, teknik senaman "Marilah bergoyanggggg" dier tuh...

    kedeng

    ReplyDelete
  3. yer la naga.. senaman cara naga kekenyangan akak tak letak.. tu yang nagakeciks marah tu..

    ReplyDelete
  4. haha... em.. k.emynye yang no 13 la...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...