Tanyalah hati dulu sebelum menulis. Ingatlah, apa yang kita tulis itu bakal menjadi saksi di akhirat kelak, kerana di sana kita akan dinilai di hadapan Allah mengenai apa yang kita tulis itu.

Iklan

Iklan

Wednesday, September 24, 2008

Chicken Hartz


Celebrate birthday dak Peps sama dan Nagakeciks.


Special skit sebab bulan puasa.. dak Najmi sponsor skit.. @ kena pau dek budak2 kabin.. hehehe.. TQ najmi.

Si Peps kelihatan tidak bersabar nak tengok kek dia.. sampai sanggup intai kami pergi membeli kek.. huh!


6 comments:

  1. sori...

    i nak komen skit aa...u nye blog,awat banyak suruh "Put some text here" , tapi u x taruk ape2pun?

    Something...Something else...

    ReplyDelete
  2. saya masuk share gak...
    tp ciput jek...heheh.... :)

    ReplyDelete
  3. nagakeciks
    ..tu seni html tu...beliau saja buh camtu..pas ni..bole letak textbox..kite tolong 'put some'...

    ReplyDelete
  4. time kasih..najmi..time kasih mek leen...time kasih sume...

    ReplyDelete
  5. TQ2 mek leen dan najmi dan kepada yang lain2 yang turut kasik share tu.. hehehe

    naga + peps
    Textbox saya bleh letak sendiri.. korang tolong buat function utk letak gridview sama calling2 database oracle ye..

    ReplyDelete
  6. hepy bday fiza dan hafiz..
    dapat juga celebrate bday.. even time puasa.. best!
    hafiz berjaya menjadi chef pada hari itu.. :)
    air fanta grapes yang best!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...