Tanyalah hati dulu sebelum menulis. Ingatlah, apa yang kita tulis itu bakal menjadi saksi di akhirat kelak, kerana di sana kita akan dinilai di hadapan Allah mengenai apa yang kita tulis itu.

Iklan

Iklan

Thursday, October 13, 2011

Susun Kasut

Kasut yang tidak disusun cantik dan tidak kemas

 Selipar yang disusun kemas dan cantik.

Selipar untuk dijual sepatutnya disusun cantik bagi menarik perhatian pelanggan.

Nota:
1. Sedang cuba dan mencuba membuat entry dengan tidak menggunakan masa yang lama
2. Nearly 15minit diambil untuk cari gambar dan karang ayat simple ini
3. Dan kemudian post dan verify entry.
4. Ok, siap satu entry, maka kena sambung buat kerja lain yang dipanggil kerjaya.
5. Kalau sempat akan dicuba buat blogwalking.
6. So! Have a nice day korang2..

2 comments:

  1. Bungaoren,

    bila tengok kasut2 depan masjid tu mcm nak tolong susun!..hehehe..

    have a nice day n selamat menjlnkan tugas.

    :-)

    ReplyDelete
  2. entry 15 minit ni ada bau stokin la...hahaha...nice2...nk selipar sepasang...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...