Tanyalah hati dulu sebelum menulis. Ingatlah, apa yang kita tulis itu bakal menjadi saksi di akhirat kelak, kerana di sana kita akan dinilai di hadapan Allah mengenai apa yang kita tulis itu.

Iklan

Iklan

Tuesday, July 27, 2010

Menang

Diam tak semestinya kurang pandai. Lantang pun tak semestinya bijak.
Dalam menghadapi karenah orang yang bernama manusia kita kena bijak.
Jika berlaku perselisihan pendapat. Kita kena bijak bertoleransi.

And it should be win-win situation.
If they want something from us. WE should get something in return.

Friends! It's from project management training.



Note:
1. Beli pasu bunga gila besar RM10 x 2 biji (nursery area perhilitan cheras)
2. Kamera lumix LX5 baru keluar. Berhajat tapi.. tapi..

5 comments:

  1. biasa ler.. kita kena la buat2 belagak ngan orang belagak eyan.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. nasihat yg berguna neh..LX5...pergh..camera power dah ada...ni mmg kena powww ni...

    ReplyDelete
  3. huhuh mmg sesuai utk aplikasi kat customer kesayangan mu itu.. huhuhuh

    ReplyDelete
  4. peah
    berhajat nak beli.. bukan dah beli.. saya bukan orang berada.. cuma ada2 saja.. :P

    dalina
    apply kat customer sorang tu tarak guna punya.. baik buat dek je.. lagi senang..hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...