Tanyalah hati dulu sebelum menulis. Ingatlah, apa yang kita tulis itu bakal menjadi saksi di akhirat kelak, kerana di sana kita akan dinilai di hadapan Allah mengenai apa yang kita tulis itu.

Iklan

Iklan

Thursday, September 10, 2009

Orange

I think i need to change my blog wallpaper. Takder mood tengok my own blog. Haiiya.. since the last changes macam dull je blog nih. So hari ni.. gue tukar semula background blog ini kembali kepada gambar yang asal. Tapi try to tukar the color bagi jadik oren.. kita tengok selama mana kaler ini boleh bertahan.. kalu tak tahan jugak.. kita tukar lagi le.. apa susah kan.




coklat kepada oren


Nak berubah adalah satu perkara yang susah. Terutama daripada jahat / nakal kurang baik kepada lebih baik. Kalu susah nak berubah, kita cuba skit2.. tak perlu ubah keseluruhan.. yang penting kita berusaha untuk berubah.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...